2013. november 11., hétfő

Gravitáció - IMAX moziban

Nem nagyon írok már ebbe a blogba, de gondoltam, az első IMAX élményemről beszámolok. Mikor "bejött" az IMAX Magyarországra, nem értettem, minek, nem elég a 3d? (3d-s moziba sem járok nagyon, sőt, mondhatni az utóbbi időben több gyerekfilmet néztem, mint felnőttet. :P)
Ám most vasárnap három pasi társaságában (férj, haverja, após), elmentünk megnézni a Gravitáció című filmet az Aréna Plázában található IMAX moziba. Állítólag ide elég nehéz jegyet foglalni (havernak szerencsére sikerült).  A jegyár drágább, mint a normál mozi, 2040 Ft.
Na de az élmény! Brutál. Először is, maga a film is nagyon ütős, ám így megnézni még hatásosabb! Belegondoltál, milyen lehet teljesen egyedül, elveszve lebegni az űrben? Miközben a társaid meghaltak? Az űrhajóra meg nem tudsz visszamenni? Van esélyed a túlélésre, ott kint a semmiben?
Kép forrása
A filmnek két főszereplője van, Sandra Bullock és George Clooney. Hogy mi lesz velük, túlélik-e, vagy melyikük éli túl, azt nem árulom el. Mindenesetre izgalmas film, az biztos.
A hatásról még annyit, hogy az első negyed órában, mikor is elég sokat forog-pörög a kamera, magyarul az űrhajósok, picit szédültem, de meg lehet szokni. :)
Ajánlom mindenkinek ezt az élményt!

A filmről ITT olvashattok:
A moziról pedig ezen a linken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése