2011. február 1., kedd

Velence resort&spa

Most szombaton végre sikerült kettecskén eljutnunk a velencei termálfürdőbe. Karácsonyra kaptunk ugyanis egy ajándékutalványt, de a két ünnep közt (és általában nagyobb ünnepeken, hosszú hétvégéken) telt házzal üzemel a szálloda és a fürdő, és nem biztos, hogy bejut az ember. Így mi inkább januárra időzíttetünk.
A fürdő két szintes. Az öltözők nagyon szépek, tiszták, pelenkázó és járóka is van bennük, tehát gondoltak a gyerekesekre is. :) Igaz, mi most gyerek nélkül voltunk, de talán jövőre már elhozhatjuk a leányzót, ugyanis van gyerekmedence is mindenféle játékkal. Az alsó szinten továbbá nagy medence (élménymedence, ld. fotó), gyógyvizes medence, mini szauna (négy személyes csupán), a fenti szinten szaunapark (finn és infra szaunák), sókamra, jacuzzi stb. található. Az alsó szintről ki is lehet menni a szabadba. Talán ez az egyetlen szépséghibája a fürdőnek, hogy nem lehet kiúszni, hanem ki kell szaladni a hidegbe, de túléltük. :)
A kép eredetije a fürdő honlapján található, ahol egyébként minden fontos információ (árak, nyitva tartás) megtalálható a fürdőről és a hotelről is.
http://velencespa.com/spa-wellness/nyitvatartas-arak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése