2012. március 8., csütörtök

Marni a H&M-nél (Shopping party)

Nem volt még divat rovat ebben a blogban, ruhavásárlásokról sem írtam soha.
Ám tegnap volt szerencsém részt venni a Marni at H&M Shopping Partyn, amelyre egy kétszemélyes VIP meghívót nyertem. :)

A H&M-ben sokat vásárolok, magamnak is és kislányomnak is. Most új dizájnerkollekció érkezett, amely nem más, mint a Marni! Ennek volt tehát az elővásárlási estje, illetve az est folyamán minden "normál" H&M-es ruhára volt 25% kedvezmény! Engem elsősorban ez motivált, mert bár a Marni cuccok közt is vannak jók, azért nem mindegyiket venném fel, és kicsit drágák is.
A 22 éves lány-unokatesóm volt a szerencsés kiválasztott, akit elvittem el a "nagy eseményre".
Mikor megérkeztünk a Vörösmarty térre, először kicsit megijedtünk, mert majdnem a földalattiig kígyózott a sor, ám 7-kor mindenkit beengedtek (viszonylag gyorsan lezajlott a beengedés), és vörös szőnyegen keresztül(!) léphettünk az üzletbe! Jó nagy nyüzsi volt, de a próbafülkéknél is gyorsan haladt a sor. Martinivel is megkínálták a vásárlókat. Illetve, a kijáratnál mindenki kapott egy kis ajándékcsomagot, amiben egy Marni selyemsál volt. :)
Elsősorban H&M-es cuccokat vettem - kislányomat is megleptem, mivel gyerekruhákra is volt kedvezmény -, illetve a Marni kollekcióból azt a ruhát, amelyet már korábban kinéztem a netről.

A kollekciót Budapesten, a Vörösmarty téren található üzletben lehet megvásárolni, hivatalosan március 8-tól, vagyis ma reggeltől.

Fotó 1: saját, a zsákmányolt cuccok Marnis dísztáskákban, 2: kedvenc Marni ruhám, a H&M honlapjáról. További ruhák itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése