2012. október 29., hétfő

Agárdi termálfürdő

Szombat délután Agárdon, a termálfürdőben jártunk. Érdekesség, hogy kislányunkat (4 éves lesz) most vittük először fürdőbe, eddig csak "nyílt vizeken" volt (Balaton, Velencei tó). 
Ebben a termálfürdőben (is) van külön gyerekmedence, így főleg ott voltunk. Bár nem bővelkedik játékokban, mindössze egy csúszda található benne + egy "gomba", amiről zubog a víz, de az alá a kisgyerekek nem nagyon mennek be. A parton mondjuk vannak játékok, mármint két kis sátor és plédek. Szóval nem túl nagy a felhozatal, de jó éreztük magunkat, sokat pancsoltunk a vízben. Mellette van egy felnőtt medence. Ez a fürdő egyik része. A másik oldalon meg egy nagy termálmedence található, illetve itt ki lehet menni a szabadba is (gyalogosan, nem úszva). Mivel látogatásunk még a lehűlés előtt volt, én ki is mentem, nagyon kellemes volt kint úszni.
Visszatérve a gyerekes részre Ami viszont jó, hogy nemrégiben nyílt egy kis játszószoba is a fürdő területén! Ez egy külön kis szoba, a folyosóról nyílik, hálós mászóvárral és csúszdával. Ez nagyon klassz volt. 
Ezzel szemben található a szauna, sajnos ezért külön kell fizetni (ezt most kihagytam).
Büfék is vannak, de nem vettünk semmit. Az öltözőszekrények kulcsokkal (és 100 Ft-ossal, ez legyen nálunk) záródnak.
 Szerencsére nem voltak sokan (lévén szombati munkanap voltunk), de egyébként "kiemelt időszakokban" sokan szoktak lenni, csomó busz sorakozik ilyenkor a fürdő előtt. Még annyi, hogy a parkoló fizetős.
A családi belépő (2 felnőtt, 1 gyerek) 5350 Ft volt. További árak a honlapon.

Összességében nem rossz ez a kis fürdő, bár nem olyan extra csilli-villi, ezernyi szolgáltatással, mint a velencei, de gyerekkel elsőre jó volt!
A fürdő honlapja: http://www.agarditermal.hu/
A Velencei Resort&Spa-ról pedig ITT írtam.

Fotó: 1. az egyik medence, 2. részlet a játszóházból

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése