2013. április 3., szerda

Kenguru Játszóház Székesfehérvár

A húsvéti hosszú hétvégét lent töltöttük a nagyszülőknél, és a pocsék, esős idő ellenére is muszáj volt valami programot találni a leányzónak. A neten böngészve találtunk rá a székesfehérvári Park Centerben található Kenguru áruház játszóházára.
A játszóház az áruház emeletén található (a Regio játéknak és a Kenguru Kid-nek közös bejárata van). 1600 Ft-ért korlátlan ideig ott lehet lenni, az egy órás jegy pedig 1400 Ft. Levettük a cipőinket, kabátjainkat (van külön cipőtartó, fogasok, és zárható szekrények is), majd bevetettük magunkat a nyüzsgésbe. Igen, nyüzsgésbe, mert a rossz idő és a húsvéti hétvége miatt elég sokan voltak.
Ami tetszett, és más, mint az általunk látogatott eddigi játszóházakban, az az, hogy a felnőttek is "játszhatnak" a gyerekekkel. Egy gyerekkel egy felnőtt mehet be ingyen. Így én is csúszdáztam, másztam, ugráltam kislányommal, ami neki nagyon tetszett!
A játékokról. A nagycsúszda (4 csúszda egyben) annyira nem jött be lánykámnak, mert túl gyors volt, de titkos mászóhelyek igen! No és persze a színes labdás medence. Van egy külön rész a kisebbeknek is (ott is van egy kisebb kanyargós csúszda, kisház stb.). A játszóház szélén pedig két kis asztal található, kis játékokkal - mondjuk ezek már nem működnek (régebben zenélhettek, mozoghattak). Van hintaló, baba-mérleghinta, két kis lábbal hajtható autó - szóval a nyüzsgés ellenére is mindig tudtunk mivel játszani.
Míg mi játszottunk, Apa be is vásárolt az Aldiban, mivel a bevásárlóparkban sok üzlet van (pl. Müller, C&A is.)
Ajánlom mindenkinek, aki rossz időben Fehérváron jár, vagy aki bevásárolni megy a Park Centerbe.

Honlapjuk: http://fehervarjatszohaz.ewk.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése