2013. július 27., szombat

40 és annyi (film)

Mivel gyerkőc elutazott a Balatonra, végre jutott egy kis időnk házimozizni a férjemmel. A 40 és annyi című vígjátékra esett a választás. No, én még nem vagyok 40 éves :) - az még jópár év, de "kortól függetlenül" érdemes megnézni ezt a kb. két órás vígjátékot. Egyszer legalábbis.
A nők mindig nehezebben élik meg, hogy "öregszenek", emiatt hazudnak is a koruk miatt, na de az, hogy a 40. születésnapján 38-as gyertya van a tortáján, az azért elég ciki. Néha idegesített különben a nő, de a pasi is érdekes volt - 40 évesen viagrát szedni? Ez komoly? Mi lesz vele 70 évesen? :P 
Tehát szerintem kicsit el volt túlozva ez a film! Úgy állította be ezt a 40. szülinapot, mintha az 50-et vagy a 60-at töltenék be!
Viszont jó poénok voltak a filmben. Pl. a "matuzsálem" ember és az együttese (a férfi ugyanis egy nem túl sikeres lemezkiadót vezet), vagy amikor az osztálytárs anyjával együtt behívják őket az igazgatóhoz. A kamasz lánnyal kapcsolatban is tanulságos volt pl., hogy a mai tinik nem tudnak technikai kütyük nélkül élni. Az apák (nagyapák) is elég érdekesek voltak, főleg az, akinek 3 ikerfia van. Jaj.
Szóval egyszer megnézhető kis film, még nevetni is lehet rajta, de mivel már több, mint egy hete láttam, más nem is maradt meg nagyon bennem.

További részletek és kép forrása ITT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése