2013. szeptember 2., hétfő

Eger (Hotel Flóra, Bolyki Pincészet)

Egy céges kiránduláson szállt meg csapatunk az egri Hunguest Hotel Flórában. Egy éjszakára nem volt rossz, főleg, hogy csak pár óra alvásra használtuk a szobát. A hotel 3 csillagos, és sajnos elég lelakott. Az erkélyes szobánk egy nem túl szép tetőteraszra nézett (ld. kép), a zuhanyrózsa oldalra fröcskölt, a wc-nek pedig még zsinóros lehúzója volt - ilyet évek óta nem láttam már! No mindegy, ez a szálloda inkább nagyobb csapatoknak, pl. céges rendezvényekre jó, illetve ottlétünkkor tele volt fiatal sportolókkal - tehát sporttáboroknak is tökéletes. Mondjuk láttunk családokat is kisgyerekkel, erről jut eszembe, hogy én még a játszószobába is benéztem, de nem bővelkedett játékokban.
A kaja viszont ötöst érdemel: reggeli, ebéd (azt is kaptunk) mind nagyon finom volt. A reggeli automata kávé volt az egyetlen, ami nem ízlett, de különben tényleg jó a konyha! A pincérek is kedvesek.
A hotelnek van külön wellness részlege, illetve át lehet sétálni a városi fürdőbe, amelynek több medencéje is van (32 és 39 fokos termálvizes, úszó, gyerek, csúszdás stb.) A hotel portáján lehet fürdőköpenyt kölcsönözni, ez 350 Ft-ba kerül (tehát nem automatikusan vagy kupon ellenében adják, mint máshol). Hajszárító nem volt a fürdőszobában, de a recepción azt is adtak kölcsön (ezt ingyen).
A hotelről bővebben ITT olvashattok.
Az egri vár és maga a város nagyon szép (írhatnám, hogy még mindig nagyon szép, mert jártam már itt párszor). Emellett mindenki figyelmébe ajánlanám a Bolyki Pincészetet, amely a képen látható hatalmas sziklatömbökben helyezkedik el, és ahol isteni, borkóstolóval egybekötött vacsorát ettünk. Természetesen borokat is vettünk. Szintén nagyobb csapatoknak, vagy esküvő helyszínként bátran ajánlom!
Itt olvashattok róla: http://www.bolykipinceszet.hu/
Facebookos oldalát pedig ITT találjátok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése