2011. április 3., vasárnap

Bálint Ház

A Bálint Házzal kb.másfél éve kerültem kapcsolatba, mikor is az akkor 8 hónapos kisbabámmal elkezdtünk járni az Éden Játszóházba. Nagyon klassz kis játszóház, galériával, csúszdával, sok-sok játékkal. Keddenként babaklubot is tartanak, szerdán Ringató foglalkozást, szóval minden kisgyermekes talál magának elfoglaltságot. Havi bérletet is lehet váltani (baba-mama bérlet), amivel ingyenesen ill. kedvezményesen lehet részt venni bizonyos programokon. 
Most hétvégén a Bálint Ház nyílt napot tartott, ahová ma délután mi is ellátogattunk. Igazából a Ringatóra indultunk, de leányomat nem lehetett elrángatni a játszóházból! (Nem hiába, bölcsis elfoglaltságaink miatt jó régen voltunk már itt!) Azért egy bábelőadást végig néztünk (A vajaspánkó), majd a Makám koncert elejére is lementünk. A programok amúgy egész nap zajlottak, nem csak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is. 
Igen, mert a Bálint Házban rengeteg felnőtt klub, tanfolyam is működik, sőt, konditerem is van, ill. különböző táncórákon is részt vehetsz, pl. a mostanság divatos zumbán is!
Érdemes tehát körülnézni a ház honlapján
A Bálint Ház címe: 1065 Bp. Révay u. 16. (az Opera mögötti utca.)
Kép: a játszóházban készült, még a bábelőadás előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése