2011. július 15., péntek

Ilyen az élet (film)

Aki egy könnyed, aranyos kis filmre vágyik a nagy nyári melegben, annak a figyelmébe ajánlom az Ilyen az élet című filmet, amit tegnap sikerült megnéznem dvd-n.
Mint tudjuk, amelyik filmben kisbaba szerepel, csak vicces lehet, de itt azért másról is szó van. Adott egy nő, Holly, valamint egy férfi, Eric, akik egy félresikerült, pontosabban nem sikerült randi óta ki nem állhatják egymást. Holly legjobb barátnője, és Eric legjobb barátja egy házaspár, tehát nem tudják elkerülni egymást. Ráadásul ők ketten a házaspár kisbabájának a keresztszülei.
Egy tragikus baleset után a kisbaba, Sophie árván marad, és a házaspár ki másra bízta volna felnevelését, mint Hollyra és Ericre. Az ellenségek tehát egy fedél alá kénytelenek költözni, és mindent megtenniük Sophie baba érdekében. Persze gyereket nevelni nem egyszerű, főleg, ha nem a tiéd, és egyelőre nem is akartál szülő lenni. Itt is megvannak a szokásos sablonok: ki cserélje ki a pelenkát, ki maradjon otthon a gyerekkel, míg a másik meccsre megy, randizik stb. Poénok is vannak a filmben, ld. mikor a pasi a taxisofőrre bízza a gyereket, vagy mikor jön a gyermekvédelmis ellenőrizni, persze pont a legnagyobb káoszban.
Természetesen a romantikus szál sem maradhat el. Hogy külön-külön vagy együtt találja-e meg a nőcsábász férfi és a határozott nő a boldogságot, most maradjon titok.
A filmről bővebben (szereplők stb) ITT olvashattok.
Kép: szintén erről az oldalról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése