2011. július 19., kedd

Állatkerti Játszóház

Ma délelőtt egy baráti találkozó keretében ellátogattunk az Állatkerti Játszóházba! Hú, volt ott aztán minden! Bőség zavara! Egy órát szándékoztunk ott tölteni, végül majdnem kettő lett belőle, annyira élvezték a gyerkőcök! ☺
A játszóházat vagy az Állatkerten keresztül lehet megközelíteni, ez esetben az állatkerti belépőn kívül óránként 600 Ft-t kell ráfizetni. Vagy a cirkusz mellett kell besétálni, akkor egyből a játszóházba jutsz, és gyerekenként 1200 Ft/óra a belépő. Ikea Family kártyásoknak (mi azok vagyunk ☺) hétfőtől csütörtökig 900 Ft/óra mindössze. Csak a gyerekeknek kell fizetni, felnőtteknek ingyenes.
Először a cuccokat le kellett tennünk egy kulccsal zárható szekrénybe, ja, és a cipőt is le kell venni természetesen.
Mint írtam, bőség zavara, vagyis rengeteg klassz játék van! Ugrálóvár (a végén tudtam meg, hogy ezt csak 3 év felett lehet használni, sebaj, az én több mint kétésfél évesem remekül érezte magát benne), kis tó, melyből halakat lehet horgászni, mászóvár, hinták, babajátszó (kisautók, babák, mini konyha), mini homokozó(!), galéria, ahol játszóasztalok, legók, vonatok vannak, ill. innen vezet le egy hatalmas csúszda. Na és ne feledkezzünk meg a kismotorokról és kisbiciklikről se. Szóval egy óra kevés itt, az biztos!
Büfé is található a játszóházon belül (nem fogyasztottunk semmit), ill. mosdó is, az egyik külön gyerek wc, és a csapnál is van "fellépő" a kézmosáshoz. Pelenkázó is van a bejáratnál, de ez nekünk ugye már nem aktuális.
Mikor mi ott voltunk, a táboros gyerekek is ott játszottak (később elmentek), de nem voltunk sokan. 
Ami zavart, hogy nagyon meleg volt bent. A galérián igaz, van klíma, de abból lent semmit nem lehetett érezni.
Összességében nagyon jól éreztük magunkat, így megyünk máskor is! Főleg, hogy a leányzónak már beígértem. ☺
A játszóház honlapja: http://jatekmester.hu/
A fotó saját, a galériáról fényképezve.

Frissítve! IKEA Family kártyát már vagy egy éve nem fogadnak el, Kapcsolat kártyát viszont igen, amivel 15% kedvezmény jár az óradíjakból. És továbbra is ez a kedvenc játszóházunk, azóta már sokszor voltunk itt! ☺ (2013.08.12.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése