2011. augusztus 31., szerda

Gina Cukrászda, Budakeszi

Véletlenül "estünk be" Budakeszin a Gina cukrászdába. Barátnőm gyerkőceivel a környéken jártunk épp, és fagyizós helyet kerestünk. A cukrászdának van terasza is, ám mi mégis bent ültünk le. Hogy miért? Mert a tágas belső térben található egy pici játszósarok, kifejezetten gyerekeknek! Nagyon örültünk ennek, eddig még nem sok olyan cukrászdával találkoztam, ahol van külön gyereksarok, ráadásul úgy, hogy mi, szülők, szinte mellettük tudunk ülni és fél szemmel figyelni őket. (A Horváth Cukrászdát most hagyjuk, igaz, ott van játszóház, de teljesen külön térben van és ráadásul fizetős. Mondjuk állítólag itt is van külön játszóház az emelten, de az zárva volt, nem is baj, jobb volt ez a kis sarok.)
A gyerkőcök tehát a színes kisasztalnál fogyasztották el fagyijukat, és utána vidáman játszottak. Mi, felnőttek pedig, még beszélgetni is tudtunk! (Nagy szó ez kisgyerekes barátnőknél! ☺)
A fagyi különben nagyon finom (karamell, velencei álom, grapefruit, csoki - mi ezeket ettük). Sok süteményük is van, ám nem kóstoltuk meg őket.
A cukrászda honlapja:
(Budakeszi, Pátyi út 1. - mi term. ebben voltunk.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése